toggle menu
Have a question?
Message sent Close
spring
 • Description
 • Curriculum
 • Reviews

Δήλωσε Συμμετοχή Τώρα

Διεθνή Αναγνωρισμένο Σεμινάριο ΝOCN-GLOBALCERT Έναρξη Μαθημάτων 16 ΟΚΤ 2023

Το σεμινάριο  Full Stack Web developer Java Springboot είναι ταχύρρυθμο και εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εφαρμογών. Αποτελούν Πιστοποιημένη Εκπαίδευση ή Μετεκπαίδευση από τον Βρετανικό Φορέα NOCN, που παρέχει εγκεκριμένες πιστοποιήσεις από το National Open College Network με διεθνή αναγνώριση. Δραστηριοποιείτε παγκοσμίως σε 180 χώρες και παρέχει στους αποφοίτους τους σεμιναρίου ένα  ισχυρό πιστοποιητικό για την επαγγελματικής τους σταδιοδρομία.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος αποκτάς:

Όλα τα απαραίτητα εφόδια για να προσληφθείς άμεσα ως entry-level, full-stack προγραμματιστής. Απευθύνονται σε οποιονδήποτε θέλει να γίνει προγραμματιστής, ανεξάρτητα από το γνωστικό υπόβαθρό του.

Τα ταχύρρυθμα προγράμματα μας είναι μία εξαιρετική πρόταση και για αποφοίτους πληροφορικής, καθώς σου δίνουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτείς στις τελευταίες τεχνολογίες προγραμματισμού, να κάνεις πρακτική άσκηση πάνω σε project και να αποκτήσεις αυτό που ζητάει η αγορά σήμερα, δηλαδή hands-on εμπειρία.

Στα Coding Bootcamps διδάσκονται οι αντικειμενοστραφείς γλώσσες προγραμματισμού Java, που είναι από τις πλέον διαδεδομένες παγκοσμίως.
Το SpringΒοοt είναι το πιο δημοφιλές framework για την ανάπτυξη Enterprise Applications.

Το Spring Framework παρέχει όλες τις απαραίτητες τεχνολογίες για την εύκολη ανάπτυξη κώδικα που απαιτεί ασφάλεια, απλοποιημένη
πρόσβαση σε RDBS και NoSQL βάσεις δεδομένων, επεξεργασία δεδομένων σε streams, κτλ. Στηριζόμενο στο Spring, το Spring Boot έρχεται να δώσει νέα πνοή στις Web εφαρμογές προσφέροντας εύκολη ανάπτυξη των microservices υπηρεσιών που είναι και η προτιμώμενη αρχιτεκτονική δομή μοντέρνων Web εφαρμογών. Στο σεμινάριο θα δημιουργήσετε Spring 5 εφαρμογές και θα καταλάβετε έννοιες όπως Dependency Injection, Application objects (beans) και γενικότερα όλο το φάσμα δυνατοτήτων του Core module του Spring 5. Στην συνέχεια θα αναπτύξετε Web εφαρμογές βασιζόμενες στο Spring Boot και θα αναλύσουμε όλα τα χαρακτηριστικά, σχεδιασμό, και περιπτώσεις χρήσης του.

Τέλος, θα εμβαθύνουμε στις σύγχρονες και ασύγχρονες επικοινωνίες και δημιουργήσουμε πολλαπλά projects που θα αναλύουν κάθε έννοιας της θεωρίας εις βάθος

Σε ποιους απευθύνεται:

-Mobile and Web Applications Developer
-Application Developers
-Java Developers
-Developer
-J2EE Developer
-Java EE Developers
-Junior Full stack developer

Τι Διαφορετικό Προσφέρουμε:

Διδάσκουμε ακριβώς ό,τι ζητά σήμερα η αγορά εργασίας
Οι σπουδαστές μαθαίνουν μέσα από συνεχή πρακτική εξάσκηση (70% πρακτική, 30% θεωρία)
Οι απόφοιτοί μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να προσληφθούν άμεσα ως entry-level, full-stack
προγραμματιστές

Οφέλη για τους εκπαιδευόμενους:

 • Ο υποψήφιος αποκτά ένα ισχυρό πιστοποιητικό με διεθνή αναγνώριση από τον μεγαλύτερο βρετανικό φορέα NOCN αποδεικνύοντας ότι είναι κάτοχος των γνώσεων που αποκόμισε από την εκπαίδευσή του.
 • Ενισχύει το βιογραφικό του με ένα πιστοποιητικό που του προσδίδει κύρος, αναγνώριση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς τον διαφοροποιεί στην αγορά εργασίας.
 • Το πιστοποιητικό που θα αποκτήσει υποψήφιος από τον NOCN θα τον καταστήσει ικανό να διεκδικήσει με αυτοπεποίθηση την θέση που επιθυμεί.
 • Αποκτά τις δεξιότητες προγραμματισμού που απαιτούνται για να εργαστεί σε περιβάλλον τεχνητής νοημοσύνης

Περιλαμβάνει:

 • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ LIVE ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ONLINE
 • ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ
 • ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ NOCN-GLOBALCERT
 • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ
 •  ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ
 • ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ
 • ONLINE ΕΞΕΤΑΣΗ
 • ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.